Ui zum, sain jaksotodistuksen son jees

tulevaisuuspaniikki ei hellitä,

siispä, aloin pohtia vaihtoehtoisia tulevaisuuksiani. (aivan sairaan hauskaa, voisin tehdä tätä vielä toistekin....)

1. Menen yliopistoon ja tulen hulluksi.

2. Menen lukemaan jotain ammattia ja tulen hulluksi.

3.... tai sitten jollain kertaa tapellessani kultaisen velipoikani kanssa, päässä naksahtaa pahemman kerran ja silmissä sumenee ja veikan päässä myös lopullisesti ja apua se ei hengitä ja minut raahataan loppuelämäkseni kauas kauas pois esikaupungista ja suljetaan lukkojen taakse.

4. Edellinen kuulostaa pahalta, mautonta mautonta. Entäs tämä? En ikinä löydä ketään ja elän yksin ja mummona hoivaan rottia tai muita elukoita ja ehkäpä hankin kanoja mutta sitten siihen aikaan se on jo laitonta, ja sitten EU määrää minut vankeuteen ja jipii.

5. Alan huumediileriksi ja piilotan kaman meidän mökille (ei minun ajatus.).

6. Mitään ei tapahdu eikä kukaan muista koska en uskalla. (Todennäköistä...)

7. Luen jonkun viksun ammatin ja teen ja tulee burnout ja menen sekaisin.

8. Löydän maailman ihanimman miehen jota en halua menettää ja sitten kun se haluaa lapsia niin sanon ookoo ja siinäpä sitä sitten ollaan, mitäs menit valehtelemaan, tulee lapsia lapsia ja vihaan jokaista päivää jona en voi tehdä mitään mitä haluan vaan hoivaan ja siivoan ja silitän ja pesen pyykkiä ja joudun vanhainkotiin kun se mies laittaa minut sinne.

9. Elän kalsareissa ja soudan ja kirjoitan rrrunoja ja juon teetä ja aamuviideltä lähden katsomaan mitä ulkona on ja elelen ja olen ja kierrän maailmaa ja löydän ihmisiä ja rakastan ja rakastetaan niin että rutisee ja asun missä milloinkin viileissä taloissa tuulisilla niityillä tai kerrostaloissa joissa on suuret lasi-ikkunat ja teen variksenpelättimen ja istutan perunoita ja kuolen ennen vanhuutta ja dementiaa.

 

Jaa, tottakai tiedän mitä haluan.