loma on ihan hyvä, lupaan olla kalsareissa tms trikoissa koko loman, paitsi kun menen mummolle, niin täytyy laittaa ihan säädilliset vaatteet (ja lämpimät etei se luule että palellun tai saan jonkun taudin)

joo-o, loma on ihan hyvä, oon ajatellut, maannut, herännyt kuitenkin aamulla aikaisin, en voi nukkua turhan pitkään, pelannut veljen lumilautapeliä, syönyt pullaa, tehnyt sudokuja, raivonnut velipojalle, lukenut ja lukenut, kirjoittanut tajunnanvirtaa, ahdistunut lumesta, ei! sain yhtäkkiä pistoksen!

keksin vain, olisi hauska jos isä voisi viedä minut meidän mökille minut sinne yksin, siinäpä se, minä yksin metsässä, tällä kertaa ihan yksin ja joen vieressä, niin no siellä on kyllä naapureita toisin kuin lapin mökillä, mutta kuitenkin, rauhaa, en siedä tätä asuintaloaluesysteemiä ja pikkuveljeä, jospa olisin siellä päivän? olisi ihanaa, mutta ei, sielläkin on varmaan lunta, ei että tämä lumi oksettaa minua, saa voimaan pahoin nyt kun lehdetkin on niin likaisenvihreitä

kuvitelkaa sunnuntaifiilis ja kun katsoo ulos niin taivas on harmaa ja maassa on tuota älytöntä lunta asvalttia ja on valoisaa, ainoa oikea lumi on sitä lumimyrskyn lunta pimeässä kaupungissa, silloin kun tulee valoa kaupanikkunoista ja katulampuista, vihaan päiväajan lunta, oikeastaan en pidä iltapäivistä lainkaan, rakastan yötä ja aamua eritoten aamua, ja iltaa.

No joo, en taida uskaltaa ehdottaakaan että isä veisi mut yksin mökkeilemään, ei mamma voisi luulla että olen tullut hulluksi, eikä isä nyt voisi nähdä vaivaa sen eteen että pääsisin mielenrauhaan, eipä tässä taida vaihtoehtoa olla, loistava idea on aina huono juttu. Mutta tuntuu vaan niin että sekoan vielä tässä typerässä talossa.

 

''What are we gonna do with our lives?''

''Oh'', he says, ''I dunno, just watch em I guess''

(Jack Kerouacin Big Surista, Jack Duluoz juttelee ystävänsä kanssa. )

 

En enää jaksa stressata, alan odotella ellospakettiani ja toivoa että tulevaisuudessa minulla on ystävä jonka luona punkata lontoossa tai lapissa tai missä ikinä